Fimpa för miljön

Det finns otroligt många saker som påverkar vårt samhälle och miljön till det negativa, det är nog inte direkt någon hemlighet om vi säger så. För oavsett om vi slår på nyheterna på TV:n eller samtalar med goda vänner, så tycks miljön ständigt vara ett hett ämne. Och även om inte någon kan göra allt, så kan alla göra något. En sak som miljön skulle må riktigt bra av, det hade varit om flera hade fimpat cigaretten, för gott!

????????????????????????????????????????

Att vår värld står inför ett miljöproblem står ganska klart, och ständigt är det ett aktuellt ämne som det pratas mycket om. För någon slags förändring måste ske för att vi inte ska gå ett mycket tråkigt öde till mötes, utan istället kunna leva vidare på vår härliga jord. Vissa av oss spenderar därför mycket tid och funderingar åt hur man ska gå till väga för att miljön ska få ett bättre rykte, medan andra inte kunde bry sig mindre. Ja, tyvärr så är det faktiskt så som det ser ut, även om man önskar att det vore tvärt om. Som tur är så finns det alltid chans för en förändring, så förhoppningsvis kommer fler och fler inse vikten av att bry sig om vår miljö. Men det är inte alltid det är lätt att veta vad man kan göra själv, eftersom det känns som en så stor sak, att påverka ett helt jordklots miljöproblem. Låt oss därför tipsa om en sak som är bra att göra, nämligen sluta röka, eller i alla fall byta till ecocig! Rökning är minst sagt något som påverkar omgivningen, och skolor vill få elever att sluta röka såväl som att man vill att nära och kära ska göra det. Och inte bara ur miljösynpunkt! Så låt oss därför i sin tur ta upp några punkter med positiva aspekter med just ett fimpande av sina cigg.

  • Som sagt så påverkas miljön otroligt mycket av cigaretter. Förstår du inte riktigt varför? Vad sägs om giftig rök och fimpar på marken överallt? Inte så himla trevligt. Men klarar du inte att fimpa ciggen helt, beställ hem ecocig online, ett alternativ som både är hälsosammare och bättre för miljön!
  • Vår kropp mår knappast bra av halsbloss efter halsbloss, och det är kanske inget som man tänker när man tar varje cigarett, men den röken som folk är allergiska mot att andas in i vissa fall, blåser man helt och hållet frivilligt ner i sina lungor. Ni hör ju hur det låter, som rena vansinne. Byt till ecocig, eller fimpa helt och hållet! Kroppen kommer att tacka dig.
  • Som rökare har man nog en hel del gånger fått höra om att man kanske inte luktar godast i hela världen. Kanske inte ett jätteproblem, men samtidigt inte så roligt att höra titt som tätt. Att känna sig fräsch är härligt, och med ett paket cigg i fickan så ligger det dessvärre ganska så långt borta. Så om man inte redan var övertygad om att fimpa innan, så kanske detta kan vara som en sista liten knuff i rätt riktning.

????????????????????????????????????????